Nyheter

Tredje utlandslägret

Vi är ni inne i det sista lägret för vintern och våren 2011. Liksom tidigare år kör vi sista lägret i Racice, Tjeckien. Man kan säga att lägret avslutar vår vintersäsong. Normalt sett brukar vi ha möjlighet att börja ro på hemmaplan efter lägret här i Tjeckien.
Så här säger Per Andersson om lägret och sparringen:
"Vi har möjligheten att få träna med den regerande Världsmästaren Ondrej Synek under lägret i Tjeckien. Det är naturligtvis oerhört intressant och värdefullt att få den möjligheten. Han hade en fantastisk säsong 2010 där han vann samtliga tävlingar han ställde upp i. För oss är det extra värdefullt att få träna med högkompetent motstånd då en stor del av träningen på hemmaplan bedrivs utan sparring. Vid förra lägret i Portugal stod Olaf Tufte för träningssällskapet. Samtidigt är det viktigt att man också får pass där man kan arbeta självständigt. Träningspassen tillsammans med sparring på den här nivån skapar en mycket tuff belastning på kroppen. Att köra på den belastningen över lång tid ger en hög risk att kroppen inte hinner återhämta sig. Samtidigt är den belastningen oerhört värdefull, då det är svårt att uppnå den när man tränar själv."

Kommentarer:

 1. Broccoli, vitlök och djupandning mellan varven kan vara bra tror supportermorsan.

  12 april 2011 09:32 av: mor
 2. Om morsan kan pitcha in grönsaker så kan jag väl tycka att en tjeckisk öl kan passa iallafall NÅGON gång under lägret, hehehe. /brorsan PS. oj, det här blir rena hälsoresan!

  14 april 2011 22:30 av: Johani
 3. That’s not just logic. That’s ralely sensible.

  21 maj 2011 10:20 av: Jolyn
 4. laAwRM , [url=http://fqbpmtqxamdv.com/]fqbpmtqxamdv[/url], [link=http://fbmqwutwblnv.com/]fbmqwutwblnv[/link], http://cwqihpfacekt.com/

  23 maj 2011 16:38 av: rynpawbbe
Skriv en kommentar    
Användarverifikation Bild för användarverifikation  

Nyheter


Prenumerera på nyheter

RSS och ATOM håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna. Istället för att manuellt gå runt till olika webbsidor, uppdaterar en RSS eller ATOM-tjänst dig fortlöpande om nyinkomna nyheter.