Nyheter

OS-lottningen lördag

– Vi är redo, det känns väldigt skönt att komma igång, säger Per "Pliggen" Andersson, Lassis tränare. Vi har haft en jättebra uppladdningsvecka i Tjeckien och även hunnit få en god känsla för OS och OS-byn här utanför London. Vi har hittat rutinerna och står redo.
Lassi går i ett försöksheat där Aleksandrov från Azerbaijan rankas som den tuffaste motståndaren.
– Aleksandrov vann U-23 VM nyligen och är en lurig motståndare med hög kapacitet som kan bjuda på både toppar och dalar.
Övriga motståndare är Nocetti, Brasilien, Raymond, Monaco, Fraser-Mackenzie, Zimbabwe, samt Etia Ndoumbe, Kamerun.
– De övriga roddarna i fältet har Lassi liten eller ingen erfarenhet av.
De tre första i heatet går vidare till kvartsfinal på tisdag nästa vecka. Det finns också en chans att ta sig vidare till kvartsfinal via uppsamlingsheat som körs på söndag förmiddag.
– Det är positivt att vinna ett försöksheat då det är seedningsgrundande inför fortsättningen. Jag förväntar mig att Lassi och Aleksandrov ska göra upp om förstaplatsen, sen är det mer öppet. Men osvuret är bäst.

Fortsätt följ rapporter här på hemsidan - nu kör vi!


Kommentarer:

 1. Forza Lasse, ro hem det satans guldet!

  27 juli 2012 10:07 av: Forza
 2. Nu JÄVLAR. Heja Lassi

  28 juli 2012 14:58 av: Uffe
 3.  And </span><span>nfl jereys</span> </span>Our new</span> </span><span>cheap jerseys</span> Wholesale online</span> </span><span>jerseys</span> shop offer kinds of </span><span>cheap nfl jerseys</span> free shipping with top quality. Our Jerseys throughout the whole world for </span><span>NFL shop</span>it really of top quality and reasonable price. </span><span>authentic nfl jerseys</span>we are well known as NFL Shop suppliers now has these kinds of </span>NFL Jerseys Cheap</span> and an enormous amount of series.</span></span>

  </span>

  14 augusti 2012 08:52 av: NFL shop
Skriv en kommentar    
Användarverifikation Bild för användarverifikation  

Nyheter


Prenumerera på nyheter

RSS och ATOM håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna. Istället för att manuellt gå runt till olika webbsidor, uppdaterar en RSS eller ATOM-tjänst dig fortlöpande om nyinkomna nyheter.