Team Lassi

Tränare: Per "Pliggen" Andersson
"Pliggen" började ro i början på 1980-talet och slutade som aktiv på elitnivå år 2000. Han har deltagit i två OS och ett antal VM. "Pliggen" har tagit 4 senior SM- guld i singelsculler och 6 ytterligare guld i dubbel- och scullerfyra. Under ungdoms- och juniortiden var han och Patrik Lindberg outstanding i Sverige. Pliggen vann guld i både singel och dubbel Jun A, 3 år i rad. Idag arbetar han som läkare.

Media/sponsorer: Johan Pellas
Johan är egen företagare inom media, marknadsföring, PR och information, med utgångspunkt från Leksand. Har varit chefredaktör för flera tidningar, bland annat Idrottens Affärer och Sponsorworld, samt jobbat flera år inom radio och TV med reporter- och kommenteringsuppdrag, bland annat åt Sveriges Radio, SVT, Kanal 5 och Viasat Sport. Johan har även varit verksam praktiskt inom idrottsrörelsen, med flera olika förtroendeuppdrag inom förbund och organisationer. Tillhörde IK Brages allsvenska a-trupp i fotboll 1986-87. Även författare till boken om Clas Ohlsons historia "Från fäboden till börsen" utgiven 2007.

Nyheter


Prenumerera på nyheter

RSS och ATOM håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna. Istället för att manuellt gå runt till olika webbsidor, uppdaterar en RSS eller ATOM-tjänst dig fortlöpande om nyinkomna nyheter.