Mot London-OS 2012

Lassi Karonen fortsätter sin satsning mot OS i London 2012. Efter framgångarna i OS i Peking, där han slutade sexa i finalen, har den stora frågan varit om han kunde få till en ny satsning ekonomiskt. Ett par månader efter OS kunde Lassi lämna lugnande besked.

– Jag är jätteglad, det blir en OS-satsning mot OS i London 2012. Jag har tack vare ett antal sponsorer fått ett bra stöd i ryggen. Stödet ger mig en väldigt bra bas för att nå mina mål, en medalj i nästa OS. Dessförinnan har jag tre VM och världscuptävlingar som jag också vill nå framskjutna placeringar i. Jag vet att jag har ett tufft jobb framför mig, men jag är väldigt motiverad.

Klart är också att Per ”Pliggen” Andersson fortsätter som Lassis tränare.
– Intresset kring Lassi har varit enormt efter OS. Nu när det ekonomiska är löst är jag mycket tillfreds för Lassis kommande fyraårsperiod. Detta gör att vi också kommer att kunna öka träningsdosen ytterligare. 
Guldlagssponsorer till Lassi är följande företag: Clas Ohlson, Nethouse, Nordsign, Hotel Dalecarlia, Optileks, Leksands Sparbank och Monark Excercise. Delsponsorer är Craft och Leksands kommun. Samtliga avtal är tecknade på fyra år.

Nyheter


Prenumerera på nyheter

RSS och ATOM håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna. Istället för att manuellt gå runt till olika webbsidor, uppdaterar en RSS eller ATOM-tjänst dig fortlöpande om nyinkomna nyheter.