Vi sponsrar Lassi

Huvudsponsorer

Nethouse
Nethouse är en av huvudsponsorerna till Lassi Karonen. Avtalet är skrivet på fyra år och sträcker sig över OS i London 2012.

- Lassi är en person som ser möjligheter till förbättringar och arbetar hårt för att nå uppsatta mål, säger Joakim Alkman, koncernchef på Nethouse Sverige AB. Han kombinerar detta med en ödmjuk inställning till sin omgivning. Detta stämmer väl överens med Nethouse värderingar. Vi känner en stolthet i att vara delaktiga i Lassis OS 2012-satsning. Lassi har blivit något av en nationalhjälte, ett föredöme som idrottsman och människa. Han blir en utmärkt ambassadör för vår verksamhet. Det blir spännande att följa Lassis förberedelser och utveckling.

www.nethouse.se

Clas Ohlson

www.clasohlson.se

Nordsign

www.nordsign.se

Hotel Dalecarlia

www.dalecarlia.se

Optileks

www.optileks.se

Monark Exercise

www.monarkexercise.se

Leksands Sparbank

www.leksandssparbank.se


Delsponsorer

Craft

www.craft.se

Polar

www.polarpuls.com/sv

Leksands Kommun

www.leksand.se


Samarbetspartners på www.lassikaronen.se

EPiServer
EPiServer är världens snabbast växande leverantör av Web Content Management plattformar och community-plattformar. Mer än 2500 kunder över hela världen använder våra plattformar för att skapa samarbete och engagerande webbplatser. EPiServer CMS är grunden för mer än 8500 webbplatser och används på daglig basis med mer än 150 000 webbredaktörer.
EPiServer CMS och EPiServer Community är .NET-baserade och EPiServer är en Microsoft Gold´Certified Partner. EPiServer är ett programvaruföretag som levererar sin Web Content Management-plattform genom ett omfattande nätverk av över 350 partner företag i 25 länder.
Företaget grundades 1994 och har kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Australien, USA,  Nederländerna, Sydafrika, Ukraina och Storbritannien.

www.episerver.com

Happy User
Happy User är specialister på att utnyttja användarvänlighet och tillgänglighet för att stärka kundrelationer och skapa bättre affärer med hjälp av webben. Vi leder våra kunder till en ökad kunskap och förståelse för den kraft som god interaktion genom standards och riktlinjer faktiskt innebär.

www.happyuser.se

Nethouse
Som ett led i sponsringen av Lassi Karonen har Nethouse utvecklat och projektlett arbetet med lassikaronen.se.
 

 

Nyheter


Prenumerera på nyheter

RSS och ATOM håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna. Istället för att manuellt gå runt till olika webbsidor, uppdaterar en RSS eller ATOM-tjänst dig fortlöpande om nyinkomna nyheter.