Supporterklubb

Hjälp Lassi - bli en del av en framtidssatsningen

Känner du att du vill stötta Lassi på hans väg mot nya framgångar? Privatpersoner, företag och föreningar är välkomna att sätta in ett valfritt bidrag på BG "Support till Lassi" 284-2342 i Leksands Sparbank. Initiativtagare är Lassis mor Margareta. Varje bidrag belönas med ett stort tack och ett foto med Lassis autograf. (Kom ihåg namn och adress!) Så här skriver Margareta i september 2009, strax efter VM i Poznan, Polen:

"Sedan OS i Peking har drygt ett år gått. Ett år med blygsamma resultat till följd av knäoperation och påtvingat träningsuppehåll. Nu kan det bara gå bättre, och 2010 kan bli ett riktigt bra år. Lassi är full av tillförsikt. Dock räcker inte resurserna till de träningsresor utomlands som Lassi skulle behöva göra under vintern. Det är skillnad på att bo och träna på Nya Zeeland, Kuba, Italien eller någonstans där man har ett varmare klimat. Så ser verkligheten ut om man är roddare i Sverige."
Varje bidrag till ekonomin är därför mycket värdefullt.

För den äkta supportern har vi tagit fram en supportertröja av bra kvalitet. Den är svart och har ett specialdesignat tryck på bröstet. Tröjan kostar 200 kronor och blir en direkt support till Lassis träningsförberedelser.
Ring Margareta på tel 0241-302 15 eller mejla margareta.karonen@spray.se

Supportertröja

 

Nyheter


Prenumerera på nyheter

RSS och ATOM håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna. Istället för att manuellt gå runt till olika webbsidor, uppdaterar en RSS eller ATOM-tjänst dig fortlöpande om nyinkomna nyheter.